Home
 Contact
 Webwinkel
 
 Nieuws
 
 Goed ontbijt
 Afslanken
 Aankomen
 Supplementen
 Tussendoortjes
 Sport en voeding
 
 Huidverzorging
 
 Bereken uw BMI
 Welzijnscheck
 Succes verhalen
 
 Zakelijke kans
 Generation H
 Herbalife Company
 Links

 

WERKEN VANUIT HUIS

 

Een Unieke Mogelijkheid

De Zakelijke Mogelijkheid van Herbalife®

 

U helpt anderen bij het behalen van hun persoonlijke welzijnsdoelstellingen, verdient geld en bent eigen baas – de zakelijke mogelijkheid van Herbalife® is een unieke mogelijkheid met bewezen resultaten. Het heeft de levens van duizenden mensen veranderd, zoals het ook uw leven zou kunnen veranderen!

 

Als Onafhankelijk Herbalife Distributeur heeft u het voordeel flexibel te kunnen werken en op uw eigen tempo. U kunt er de tijd aan besteden die u wilt, er zijn verschillende inkomensopties, informatieve trainingsprogramma’s en effectieve businesstools. Allemaal terwijl u de missie van Herbalife om mensen levens te veranderen door het aanbieden van uitgebalanceerde voeding uit te dragen. Herbalife is een bewezen succes met meer dan 2,2 miljoen Onafhankelijk Distributeurs in 90 landen met een record van 4,3 miljard omzet in 2012 en groeit nog steeds!

 
 
 

Waarom Herbalife? Omdat wij eraan toegewijd zijn u de kans te bieden op een lichamelijk en financieel beter leven.

 

Succesfactor 1: Toonaangevend compensatieplan.

• Herbalife loopt voorop met een winstgevend compensatieplan. Het wordt als één van de beste in de wereld van de directe verkoop beschouwd.

• Distributeurs hebben inkomsten uit verkoop- en groothandelverdiensten, plus inkomen via royalties en bonussen. De mogelijkheden zijn aan u.

• Positieve productresultaten zorgen voor tevreden klanten. Terugkerende orders van deze tevreden klanten, die doorgaand succes ervaren met de producten, leiden tot hogere uitbetalingen aan Distributeurs.

 

Succesfactor 2: Uitgebalanceerde producten, speciaal ontwikkeld om aan de behoeften van de klant te voldoen.

• Exclusieve, gewilde producten die miljoenen mensen in 90 landen hebben geholpen hun voedingsdoelstellingen te behalen.

• Tevreden klanten leveren doorgaand referrals op voor gewichtsbeheersing-, voedings- en huidverzorgingsproducten.

• Herbalife zet zich in voor de ontwikkeling van innovatieve, uitgebalanceerde producten in samenwerking met de toonaangevende wetenschappers van onze Nutrition Advisory Board en door middel van vernieuwend onderzoek in het Mark Hughes Cellular and Molecular Nutrition Laboratory aan de UCLA.

 
 

Succesfactor 3: Een bedrijf van wereldklasse met visionair leiderschap ter ondersteuning van uw organisatie.

• Herbalife is in de afgelopen 33 jaar gegroeid en breidt nog steeds met een ongelooflijke snelheid uit. Meer landen zijn open, meer Distributeurs worden geworven en de klantenbasis breidt zich voortdurend uit.

• Het bedrijf is klaar voor verdere groei doordat Executives, Distributeurs en werknemers allemaal samenwerken om de missie, visie en waarden uit te dragen.

• Herbalife’s missie voor uitgebalanceerde voeding, financieel welzijn en een gezonde, actieve levensstijl helpt miljoenen mensen er beter uit te zien en zich beter te voelen en ze te laten verdienen wat ze waard zijn.

• We zijn geregistreerd op de prestigieuze New York Stock Exchange, zijn lid van Direct Selling Associations over de hele wereld en hebben merknaamzichtbaarheid door onze verschillende, internationale sportsponsorschappen.

• Een bedrijf met maatschappelijke verantwoordelijkheid door de 30 Casa Herbalife programma’s op vijf verschillende continenten die kinderen in nood helpen bij het verkrijgen van goede voeding, onderdak en educatie.

 

Succesfactor 4: Stap voor stap trainingsprogramma’s en moderne businesstools die u helpen bij het opstarten en ontwikkelen van uw organisatie.

• Training die uw groeiende organisatie ondersteunt, samen met marketingmaterialen en tools inclusief veelzijdige websites voor Distributeurs.

• De mogelijkheid om uw leven in eigen hand te krijgen door het aanleren van vaardigheden die u kunnen helpen een succesvolle, rendabele organisatie te leiden. • Eenvoudige organisatieprogramma’s die steeds weer ontwikkeld en verfijnd worden.

• Ondersteuning die de hoogste ethische bedrijfsstandaard en verantwoordelijkheid in acht neemt en hanteert met betrekking tot alle Onafhankelijk Herbalife Distributeurs.

 

Wilt u weten hoe we dit doen en hoe u gebruik kunt maken van de Zakelijke Mogelijkheid van Herbalife? Neem dan contact op met de Onafhankelijk Herbalife Distributeur te Emmen!

 
Vul gerust dit formulier in voor meer informatie!
 
Bestel uw producten direct in onze Herbalife producten webshop >> 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

Privacy   |   Disclaimer   |   Garantie  |   Home 

Copyright © 2008-2013 Afslanken Emmen.nl - Alle rechten voorbehouden.  Powered by Herbal Webdesign