Home
 Contact
 Webwinkel
 
 Nieuws
 
 Goed ontbijt
 Afslanken
 Aankomen
 Supplementen
 Tussendoortjes
 Sport en voeding
 
 Huidverzorging
 
 Bereken uw BMI
 Welzijnscheck
 Succes verhalen
 
 Zakelijke kans
 Generation H
 Herbalife Company
 Links

 

AFSLANKEN MET HERBALIFE

kilo's afvallen met herbalife shakes 
 
Het Herbalife programma bevat een persoonlijke hoeveelheid proteÔne die is afgestemd op uw persoonlijke behoefte, hierdoor voelt u zich verzadigd en energiek tijdens het gewichtbeheersingsproces. Het Herbalife programma bevat een maaltijdplan op maat dat u helpt in vorm te komen en te blijven.
 
Hoe werkt het?

Velen van ons kunnen, ondanks dat we weten dat het niet goed is voor ons lichaam, snel en gemakkelijk voedsel niet weerstaan. Dit voedsel bevat vaak veel vet, suiker, calorieŽn en/of zout en vaak weinig essentiŽle voedingsstoffen die ons lichaam nodig heeft. Herbalife biedt lekkere en handige voedingsoplossingen die u op het juiste spoor kunnen brengen naar het bereiken van uw streefgewicht!

 
 
Afslankfase: Tijdens de afslankfase vervangt u twee maaltijden door een heerlijke shake. U neemt dus twee shakes per dag en daarnaast eet u ťťn maaltijd 'normaal'. Als u op streefgewicht bent, volgt u een stabilisatiefase.
 
Stabilisatiefase: Na de afslankperiode is het belangrijk dat u uw gewicht behoudt en daarom is er een stabilisatiefase die het jojo-effect kan helpen voorkomen. U vervangt in deze fase ťťn maaltijd door een shake en u eet 2 maaltijden 'normaal'.
 
Omdat wij voor 100% achter ons product staan, geven wij 30-dagen-niet-goed-geld-terug garantie, dus u heeft geen enkel excuus meer om het een maand te proberen.
 
Lees hier een aantal succes verhalen, miljoenen mensen over de hele wereld hebben met succes hun gewicht beheerst met behulp van het Herbalife programma voor gewichtsbeheersing. 
 

Voel het verschil met Herbalife Formula 1

Iedere dag worden wereldwijd meer dan een miljoen shakes genuttigd en ook u kunt profijt hebben van alle exceptionele voedingskwaliteiten die een uitgebalanceerde Formula 1 Voedingsshake te bieden heeft.

Begin met de Formula 1 van Herbalife. Eenvoudig en praktisch. Een uitgebalanceerde maaltijd wanneer u maar wilt, thuis of op het werk. Een smakelijke Herbalife Formula 1 Voedingsshake is eenvoudig te bereiden. Meng 250ml halfvolle melk of sojamelk met twee eetlepels poeder en mix of shake dit om een uitgebalanceerde maaltijd in een glas te maken.

SojaproteÔne, koolhydraten, kernvitaminen en -mineralen en vezels, optimaal uitgebalanceerd om u te helpen uw lichaam te voeden als onderdeel van uw gewichtsbeheersingsprogramma of uitgebalanceerde voedingsprogramma. Ongeveer 220 calorieŽn per portie, mits bereid met halfvolle melk, om u te helpen uw calorie-inname te beheersen. verkrijgbaar in diverse verrukkelijke smaken. De Herbalife Formula 1 Voedingsshake is handig verpakt in twee formaten: Bussen met 21 porties, 550 gram of zakjes met 1 portie, elk 26 gram.

Formula 1 Maaltijdvervangende reep
Nooit meer zorgen maken dat u een evenwichtige en smakelijke maaltijd mist.
Onze maaltijdreep met slechts 207 kcal levert u onderweg de essentiŽle voedingsstoffen die u nodig heeft.Meer informatie klik hier >>
Formula 2 Multivitamine Complex

Completeer de succesformule van Herbalife met Formula 2 Multivitamine Complex en Vezel&Kruidentabletten. Geef uw lichaam wat het nodig heeft met deze aanvullende producten in combinatie met de uitgebalanceerde voeding die de Herbalife Formula 1 biedt voor een heerlijk gevoel van welzijn. Herbalife Formula 2 Multivitamine Complex is een voedingssupplement dat kernvitaminen en -mineralen bevat. Het kan perfect worden gecombineerd met de Herbalife Formula 1 Voedingsshake als onderdeel van uw gewichtsbeheersingsprogramma of uitgebalanceerde voedingsprogramma.

De Vezel & Kruidentabletten zijn voedingssupplementen die het natuurlijke proces van uitscheiding van afvalstoffen uit het lichaam ondersteunen. Gebruik in combinatie met de Herbalife Formula 1 Voedingsshake en het Formula 2 Multivitamine Complex als onderdeel van uw gewichtsbeheersings- of uitgebalanceerde voedingsprogramma.

 
Persoonlijke gratis begeleiding
U kunt, als U dat wenst, persoonlijke begeleiding krijgen, bijvoorbeeld telefonisch. Wij zijn er om u te motiveren, vragen te beantwoorden en om uw ervaringen mee te delen. Of u nu wilt afslanken, aankomen, fitter worden en lekker in uw vel zitten, wij laten u zien hoe en hebben een programma voor u, wat uw doel ook is.
 
Vul gerust dit formulier in voor meer informatie!
 
Bestel uw producten direct in onze Herbalife producten webshop >> 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

Privacy   |   Disclaimer   |   Garantie  |   Home 

Copyright © 2008-2013 Afslanken Emmen.nl - Alle rechten voorbehouden.  Powered by Herbal Webdesign