Home
 Contact
 Webwinkel
 
 Nieuws
 
 Goed ontbijt
 Afslanken
 Aankomen
 Supplementen
 Tussendoortjes
 Sport en voeding
 
 Huidverzorging
 
 Bereken uw BMI
 Welzijnscheck
 Succes verhalen
 
 Zakelijke kans
 Generation H
 Herbalife Company
 Links

 

ERVARINGEN MET HERBALIFE

 

Herbalife Formula 1 heeft miljoenen mensen geholpen hun persoonlijke welzijnsdoelstellingen te behalen. Mensen over de hele wereld geven aan nu hun gewicht te kunnen beheersen of uitgebalanceerde voeding tot zich te nemen mede dankzij het volgen van de formule voor succes van Herbalife en door het gebruik van de Herbalife Formula 1. Lees onderstaand een aantal succesverhalen, klik hier om naar de website van herbalife.nl of herbalife.com te gaan.

 

Ingrid Engelhart

“Ik gebruik nog steeds dagelijks de Herbalife® producten om mijn lichaam te geven wat het nodig heeft. Ik wil graag gezond ouder worden en ik zorg goed voor mijn lichaam omdat ik er maar één heb!

Tennisliefhebber Ingrid Engelhart bereikte een keerpunt in haar leven toen ze besefte dat het extra gewicht dat ze met zich meedroeg haar tegenhield in het leven – niet alleen bij haar tennisprestaties maar, nog belangrijker, in haar rol als moeder. Gelukkig was er een oplossing nabij omdat een bekende van haar de gewichtbeheersingsprodukten van Herbalife aan haar voorstelde. Sinds ze de producten gebruikt voelt Ingrid zich vitaler met meer zelfvertrouwen en is zij trots op de sportprestaties die ze behaald heeft!

 

“Na de geboorte van mijn zoon droeg ik een paar extra kilo’s met me mee en had ik last van wat klachten en kwalen. Na anderhalf jaar moest ik nieuwe kleren kopen in een grotere maat. Toen ook deze kleren na een korte periode strak begonnen te zitten, wist ik dat ik veranderingen in mijn levensstijl moest aanbrengen.

Ik speelde altijd veel tennis en ik was bezorgd dat het mijn prestaties zou beïnvloeden én ik wilde geen genoegen nemen met een maatje meer! Ik wilde een gezond voedingsprogramma volgen dat me zou helpen mijn gewicht te beheersen. Ik ging naar de supermarkt om te zien welke gewichtbeheersingsproducten er beschikbaar waren. Puur toevallig kwam ik daar een bekende tegen en ik was verrast door haar uiterlijk omdat ze er veel slanker uitzag. Ik vroeg haar hoe zij dit voor elkaar had gekregen en ze vertelde me dat ze de producten van Herbalife® gebruikte. Ik kende Herbalife niet en wilde er meer van weten. Graag wilde ik de producten proberen omdat ze bij haar duidelijk resultaat opgeleverd hadden.

Ik begon met het volgen van het ‘twee shakes per dag’ programma met de Herbalife Formula 1 shakes in combinatie met de Vezel & Kruidentabletten en de Cell-U-Loss. Ook dronk ik elke morgen Thermojetics® Instant Kruidendrank. Ik verhoogde mijn dagelijkse vochtinname naar twee liter water per dag en at één gezonde, uitgebalanceerde maaltijd. Het gewichtbeheersingsprogramma van Herbalife hielp me mijn gewicht te beheersen. Mijn drukke levensstijl was te veeleisend voor mijn lichaam om door te kunnen gaan met de voeding die ik eerst tot me nam.

Nadat ik de producten zeven weken gebruikt had, viel het mij op dat ik een flink aantal centimeters kwijt was. En ik voelde me niet zo moe als voorheen. Eerder wilde ik al vóór negen uur naar bed! Nu zit ik veel lekkerder in mijn vel en kan ik weer activiteiten in de avond doen.

 

Ook kan ik met trots melden dat ik eerste ben geworden bij het regionale tenniskampioenschap en werd ik clubkampioen bij de vereniging uit mijn woonplaats.

Gedurende mijn wedstrijden drink ik water gemengd met Thermojetics® Instant Kruidendrank Original om me opgepept en gehydrateerd te houden. En voordat ik ga hardlopen drink ik LiftOff® energiedrank en neem nadien een Herbalife Formula 1 shake met toegevoegde proteïne. Ook neem ik dagelijks RoseOx. Ik gebruik nog steeds dagelijks de Herbalife® producten om mijn lichaam te geven wat het nodig heeft. Ik wil graag gezond ouder worden en ik zorg goed voor mijn lichaam omdat ik er maar één heb!”

 

Deze resultaten zijn niet typerend. Individuele resultaten zullen variëren. Het gewichtbeheersingsprogramma van Herbalife® kan helpen bij gewichtbeheersing in combinatie met een caloriegecontroleerd voedingsplan. Herbalife® producten zijn niet specifiek ontworpen om sportprestaties te verbeteren maar kunnen bruikbaar zijn in het ondersteunen van een optimaal welzijn en gezonde, actieve levensstijl.

 
Vitor Ferreira

 

“Mijn leven is net een sprookje!”

In drie en een halve maand ben ik heel wat gewicht kwijtgeraakt zonder voedsel dat ik lekker vind op te hoeven geven.

In september 2005 ben ik begonnen met bodybuilding, heb ik spiermassa opgebouwd en me nog nooit zo vitaal gevoeld. Herbalife heeft me kansen gegeven die in een sprookje niet zouden misstaan.

Deze resultaten zijn niet typerend. Individuele resultaten zullen variëren. Het gewichtbeheersingsprogramma van Herbalife® kan helpen bij gewichtbeheersing in combinatie met een caloriegecontroleerd voedingsplan.

 
Ursula Börgers
 

Er is niets mooiers dan het zien van het succes en het welzijn dat je zelf bereikt hebt en om de behaalde doelen te vieren!

Ik begon de producten te gebruiken in december 2005. Het was eenvoudig om de Herbalife® producten te integreren in mijn leven. Deze geweldige producten zijn zeer gemakkelijk in gebruik!

Ik stuur nu mijn leven in een positieve richting. Bedankt, Herbalife!

 
Karine Portmann
 

Voordat ik zwanger werd, had ik al overgewicht. Toen kreeg ik het gevoel dat ik mezelf compleet had laten gaan. Ik had geen controle meer over mezelf en ik legde me erbij neer dat ik de rest van mijn leven overgewicht zou hebben…

Toen woonde ik een vergadering bij over Herbalife, de Herbalife® producten en hoe deze resultaten kunnen opleveren in combinatie met persoonlijke coaching. Na een paar maanden hielpen deze geweldige producten mij mijn gewicht te beheersen en geleidelijk mijn vorm weer terug te krijgen.

Tegenwoordig ben ik zelf Herbalife Welzijnscoach. Mijn doel is om anderen te helpen hun welzijn te behouden.

 
Marie-Louise De Cock

Ik ben Marie-Louise De Cock, 58 jaar en woonachtig te Affligem.

Ik was enkele jaren geleden wanhopig en zat in een diep dal. Ik kampte met verschillende lichamelijke klachten en bovendien had ik overgewicht en was steeds vermoeid. In november 2003 leerde ik Herbalife kennen, net op het juiste moment.

Door regelmatig gebruik van de producten ging mijn energieniveau de hoogte in. Dit was niet het enige, ik had in een paar maanden mijn gewicht beheerst. Ik herleefde en kreeg opnieuw zelfvertrouwen. Ik kreeg weer een actiever leven. Mijn omgeving gaf mij complimentjes: “ Marie-Louise wat zie je er goed uit!”

Mijn enthousiasme was zo groot dat ik, tegen al wie het horen wou, de Herbalife producten aanbevool. Zo begon ik als Distributeur en had na 1 maand al 10 klanten. Eenmaal per maand nodig ik al mijn klanten uit om samen te komen, resultaten te bespreken en de andere producten voor te stellen, zowel de Inwendige als de Uitwendige Voedingsproducten. Elke dag geniet ik nu van het leven, mijn leven heeft een totale omwenteling gemaakt, en elke keer opnieuw geeft het mij een kick. Ik heb weer zin in het leven. Ik doe veel meer, want mijn dag is langer dan tevoren. Dankzij Herbalife let ik nu meer op mijn voeding, ook de rest van de familie leeft nu evenwichtiger dan vroeger. Hier had ik nooit bij stil gestaan zonder Herbalife. Ik zal Herbalife eeuwig dankbaar zijn.

 
Deze resultaten zijn niet typerend. Individuele resultaten zullen variëren. Het gewichtbeheersingsprogramma van Herbalife® kan helpen bij gewichtbeheersing in combinatie met een caloriegecontroleerd voedingsplan.
 
Ivan Wolf
 

Mijn naam is Ivan Wolf. Ik kom uit Tsjechië en ik gebruik de Herbalife® producten sinds 2002. Ik kan me mijn ontbijt zonder een Formula 1 shake niet voorstellen! Op 21-jarige leeftijd had ik totaal geen interesse in sport maar in december 2006 begon ik fitnesslessen te volgen.

Ik nam Formula 1, Formula 3 – Personalised Proteïne Powder, Thermo Complete®, Schizandra Plus, Cell Nutrition, Herbalifeline® en de NRG tabletten.

Het is gewoon verbazingwekkend hoe goed ik me nu voel! Ik begon met de producten om mijn moeder (toen een zeer vermoeid persoon) in te laten zien dat evenwichtige voeding een groot verschil kan maken. Als resultaat is zij nu Herbalife Distributeur! Ik wil Herbalife graag bedanken, want sinds ik de Herbalife® producten gebruik, voel ik me fantastisch! Ivan Wolf

 
Deze resultaten zijn niet typerend. Individuele resultaten zullen variëren. Het gewichtbeheersingsprogramma van Herbalife® kan helpen bij gewichtbeheersing in combinatie met een caloriegecontroleerd voedingsplan. Herbalife® producten zijn niet specifiek ontworpen om sportprestaties te verbeteren maar kunnen bruikbaar zijn in het ondersteunen van een optimaal welzijn en gezonde, actieve levensstijl.
 
Margarethe Alaze
 

“Ik geniet van een gezonde, actieve levensstijl – op zeventigjarige leeftijd!”

 

Voordat Margarethe Alaze de Herbalife® producten in haar leven introduceerde, voelde ze zich vaak moe en zwak. Nadat ze een tijdje in het ziekenhuis had doorgebracht, wilde ze er nu alles aan doen om een optimaal welzijn te behouden met daarbij voeding als spil. Door de kernproducten te gebruiken in combinatie met specifieke producten uit de Gerichte Voedingslijn, begon Margarethe een gezondere, actievere levensstijl te leiden. Haar leeftijd van 70 jaar vormt voor haar geen uitdaging. Margarethe is een uitstekend voorbeeld van iemand die van het leven geniet!

“Voordat ik de Herbalife® producten ontdekte, voelde ik me moe en zwak. Ik had geen motivatie om actief te zijn omdat ik een gebrek aan energie had. Ik was erg dun en voelde me uitgeput. In december 2005 ontdekte ik de Herbalife® producten en begon deze te gebruiken, ondanks dat ik eigenlijk aarzelde… Ik was een tijdje opgenomen geweest in het ziekenhuis en had zo interesse ontwikkeld in het behouden van een optimaal welzijn door goede voeding en een gezonde levensstijl.

Ik begon met het eten van de Formula 1 Voedingsshake in combinatie met de Vezel & Kruidentabletten en de Aloësiroop. Sindsdien heb ik ook andere producten aan mijn programma toegevoegd, inclusief Niteworks® poeder, Herbalifeline® capsules en het Formula 2 Multivitamine Complex. ‘s Morgens is het voor mij belangrijk mijn Aloësiroop te nemen, samen met mijn supplementen. Nu neem ik twee of drie Formula 1 shakes per dag om mijn lichaam te voorzien van goede voeding en om me te helpen mijn gewicht te beheersen. Deze vind ik, samen met het Formula 3 Personalised Protein Powder, een geweldige bron van proteïnen, wat handig is voor mij als vegetariër. Ik eet heel veel verschillende fruit- en groentesoorten per dag.

Tegenwoordig kan ik trots vermelden dat ik een gezond en actief leven leid, ondanks dat ik al 70 jaar ben! Ik blijf actief door van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat te wandelen, zwemmen en fietsen. Ook vind ik het leuk om te tuinieren, mijn huis te onderhouden en met mijn kleinkinderen te spelen. Verschillende familieleden gebruiken nu ook de Herbalife® producten ter ondersteuning van hun nieuwe, gezonde en actieve levensstijl.”

 
Deze resultaten zijn niet typerend. Individuele resultaten zullen variëren. Het gewichtbeheersingsprogramma van Herbalife® kan helpen bij gewichtbeheersing in combinatie met een caloriegecontroleerd voedingsplan.
 
Meer informatie:
 
Of u nu wilt afslanken, aankomen, fitter worden en lekker in uw vel zitten,
wij laten u zien hoe en hebben een programma voor u, wat uw doel ook is.
Vul gerust dit formulier in voor meer informatie!
 
Bestel uw producten direct in onze Herbalife producten webshop >> 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

Privacy   |   Disclaimer   |   Garantie  |   Home 

Copyright © 2008-2013 Afslanken Emmen.nl - Alle rechten voorbehouden.  Powered by Herbal Webdesign